Robin Meerschaert BVBA

Tuin- & Landschapsarchitectuur

 

Totaalconcept voor uw tuin

• Ontwerp
Het project start bij een eerste bezoek waaruit een aantal ideeën en wensen van de klanten gebundeld worden.
Na één of meerdere voorontwerpen die verduidelijkt en besproken worden, komen we tot een definitief ontwerp.
Een strak lijnenspel, een kleurrijke bloemenborder, geurende planten of een ruim speelgazon vormen een geheel dat een naadloze overgang vormt met de woning en vice versa.
We bekomen een resultaat dat instaat voor een maximale functionaliteit en een uiterst sfeervol geheel.

• Grondwerken
De grondwerken vormen de basis voor een mooie en gezonde tuin. De bestaande grond wordt geanalyseerd en steeds verrijkt met de nodige bodemverbeteringsmiddelen. Een goede waterhuishouding en biologisch leven in de grond zijn cruciaal om uw tuin het ganse jaar door optimaal tot zijn recht te laten komen.

• Verhardingen
Tijdens de grondwerken worden de toekomstige zones voor verhardingen ook uitgegraven. Een duurzaam pad, terras of oprit valt of staat met een uitvoering waarbij veel aandacht besteed wordt aan een goede opbouw en een nauwkeurige afwerking.

• Aanplantingen
Met een ruime kennis van de plantenwereld en gebaseerd op de wensen van de klant, wordt er een beplantingsplan opgesteld. Een gezonde plant heeft nood aan een kwalitatieve herkomst, een weloverwogen standplaats en een goede grond als basis.

• Nazorg
Een tuin vraagt steeds een bepaald minimum aan onderhoud. Met tips help ik de klant verder op weg om zelf aan de slag te gaan in de tuin. Voor een verdere opvolging van de planten en het snoeien van de hagen en bomen kunt u steeds bij mij terecht.


Contactgevens